Har du mødt Anton?

Anton elsker is. Han har lavet flotte, kolde isterninger siden han var barn. Det bedste Anton ved er at se det klare vand blive til klare, firkantede isterninger – det er ren magi for Anton!

Men is er ikke bare is! Anton går op i høj kvalitet og bruger kun det bedste og reneste vand til sine isterninger. Derfor er Antons isterninger selvfølgelig fødevaregodkendt og godkendt af kvalitetstandarten ISO22000.

Anton elsker at få nye venner, som også elsker is – og mødes med dem på facebooksiden Antons Isterninger. Han leverer gerne is til festglade folk i hele landet, og elsker at høre om nye og sjove ting, som hans kunder bruger sin is til.

ISO certificeret

Plusice er ISO 22000 godkendt. Det betyder, at vi udfører en særlig høj kvalitetssikring i vores produktion, fordi vi altid stræber efter at levere det bedst mulige produkt. Læs mere om ISO 22000 og se vores certifikat ved at klikke på ikonet.

Fødevaregodkendt

Som professionel leverandør af isterninger har hygiejnen første prioritet. Derfor har vi en gensidig sparring med fødevarestyrelsen, som også jævnligt kontrollerer begge vores produktioner samt håndtering af isen. Læs mere og se vores seneste kontrolrapporter ved at klikke på ikonet.

Mød Antons familie

Selvom Anton er meget glad for is, kan han ikke klare den store isproduktion helt alene.
Her kan du møde nogle af dem, der hjælper Anton i en travl hverdag.

Lars Anton Christensen

Lars arbejder sammen med Anton til daglig og sørger for at der bliver leveret is til alle Antons venner i Jylland.

Tommy Anton Christensen

Tommy hjælper Anton på Sjælland og sørger for at han overholder alle sine aftaler.

John Anton Christensen

John hjælper Anton med økonomien, så Anton kan tage sig af det som han synes er sjovt, nemlig at lave is.